6 Statistikker om TikTok: 2021

23. Januar 2021

Mikkel Malesa published in Influencer Marketing

Du har med garanti hørt om TikTok før, og måske er dine venner/familie allerede afhængige af appen - eller måske er du selv? 1 ting er i hvert fald sikkert: TikTok er kommet for at blive. I dette blogindlæg kigger vi lidt ind i de nogle forskellige TikTok statistikker, størrelsen af TikTok, hvor lang tid folk bruger på appen og meget mere, let’s go!

 

6 Statistikker om TikTok:

 

1. TikTok har over 800 millioner aktive brugere:

TikTok har i skrivende stund (December 2020) over 800 millioner aktive månedlige brugere. De 800 millioner brugere er spredt over hele verden. Kilde her.

 

2. TikTok profiler bruger i gennemsnit 41 minutter om dagen på appen:

Den gennemsnitlige TikTok profil bruger 41 minutter på appen hver dag. TikTok består af et langt uendeligt feed af foreslåede videoer (For You Page). TikTok algoritmen har stort fokus på View-time, så jo længere tid en profil brugere på at se en video, jo mere relevant vil TikTok kunne vurdere videoen til brugeren. Kilde her.

 

3. 90 % af TikTok profiler åbner appen flere gange dagligt:

Når man åbner og besøger TikTok vil man som bruger altid blive præsenteret for nyt indhold, som er anbefalet ud fra tidligere sete videoer. En grund til dette kan blandt andet være at de primære profiler på TikTok bruger kanalen til underholdning, og som løbende dagligt søger denne underholdning. Kilde her.

 

4. TikTok findes i over 150+ lande:

Helt konkret 155 lande og over 39 forskellige sprog. Det er ikke unormalt at du som bruger af TikTok vil blive præsenteret overfor videoer fra mange forskellige lande, som ikke kun er Danmark. Kilde her.

 

5. 35 % af TikTok brugere har deltaget i en Hashtag Challenge:

Hashtags Challenges har taget TikTok med storm. Flere og flere brands begynder også at tappe ind i trenden med Hashtags Challenges, som fx OREO. Kilde her.

 

6. TikTok har over 2 milliarder Downloads:

TikTok ramte over 2 milliarder på Google Playstore og App Store i slut Q1 2020. I Q4 2019 havde ramte appen 199 millioner downloads og i Q1 2020 ramte TikTok 315 millioner downloads. Det er det bedste kvartal nogensinde for en app af antal downloads. Kilde her.

 

Hos Dreaminfluencers kommer vi løbende til at opdatere dette blogindlæg, da TikTok er i rivende udvikling. Det gør fx at statistikkerne omkring det gennemsnitlige tidsforbrug kan svinge meget måned efter måned. Eksempelvis var det daglige tidsforbrug på TikTok markant højere under starten af Corona pandemien. 

 

TikToks udvikling skaber en masse spændende muligheder for brands, som gerne vil skabe brand awareness hos den næste generation af forbrugere. Hos Dreaminfluencers arbejder vi med Influencers på TikTok, og her hjælper vi virksomheder med at finde influencers på TikTok, lave videoer der skaber visninger og få succes med deres Influencer Marketing. 

 

Hvis du kunne tænke dig at blive klogere på Influencer Marketing på TikTok så kan du downloade vores E-bog HER.