Hvorfor bruge en Influencer Marketing Platform?

10. Januar 2021

Mikkel Malesa published in Influencer Marketing

Hvorfor bruge en Influencer Marketing Platform?

Influencer Marketing er kommet for at blive. I takt med at flere og flere virksomheder vælger at inkluderer Influencer Marketing som en fast del af deres marketingsmix, så ser vi også flere og flere bureauer, Influencer agencies og Influencer platforme blive etableret. Men hvad er forskellen? Og hvordan finder man rundt i hvad alle de forskellige kan?

 

Hos Dreaminfluencers er vi selv en Influencer Relationship Marketing Platform, og derfor kommer dette blogindlæg til at handle om hvad en Influencer Marketing Platform er, og hvornår/hvorfor man skal investere/bruge en som virksomhed.

 

Hvornår er det nødvendigt?

Som udgangspunkt så kan man selv håndterer en håndfuld influencers manuelt ved hjælp af Google sheets og manuelt desk research på Instagram. Hvis man vil skalere sin Influencer Marketing, finde flere influencers og have den rigtige data til at tage sin beslutninger, så kan det hurtigt tage rigtig mange timer selv. Her kommer Influencer Marketing Platforme ind i billedet.

Hos Dreaminfluencers foreslår vi altid at man skal arbejde med mindst 25-50 influencers, før det økonomisk og tidsmæssigt giver mening at investere i. 

 

Fordele ved en Influencer Marketing Platform:

Der er flere fordele ved at bruge en Influencer Marketing Platform:

 

1. Du har altid styr på hvem som har postet og hvem som mangler

 

2. Du kan vurdere dine potentielle influencers ud fra Insights data

 

3. Du får adgang til et stort netværk af influencers

 

4. Du har styr på kontrakter, dialog og kampagnestyring

 

5. Du har et team du kan henvende dig til hvis influencers ikke efterleve dine krav

 

6. Du kan downloade alt Influencer Marketing content

 

Her er 6 fordele ved at bruge en platform, og der er selvfølgelig mange flere. I bund og grund handler det om at spare tid, blive klogere på sin Influencer Marketing og opdage influencers man ellers ikke ville have opdaget. Der findes en masse danske influencere, her er en liste over danske influencere som vi arbejder med. 

 

Der findes mange Influencer Marketing Platforme på markedet, som alle har forskellige features og funktioner. Hos Dreaminfluencers er hele vores platform bygget op omkring at man kan køre længerevarende samarbejder, bygge et Influencer Community og månedligt få ansøgninger fra nye influencers. Bliv klogere på vores platform og funktioner her.

 

Book en video gennemgang:

Vi er stolte af vores Influencer Platform og vi elsker at vise den frem. Hvis du kunne være interesseret i at se mere ind i vores platform og blive klogere på om vi er et match, så kan du booke en 30-minutters gennemgang HER.