Liste over danske influencers

10. Januar 2021

Mikkel Malesa published in Influencer Marketing

Influencer Marketing i Danmark bliver mere og mere populært. Hos Dreaminfluencers oplever vi år for år en stor vækst i antallet af nye tilknyttede influencer profiler i Danmark. Med et netværk på +4000 danske influencers har vi arbejdet med influencers på tværs af industrier og nicher. I dette blogindlæg vil vi kigge nærmere på 10 influencers, som gør det super godt.

 

Hvad er en influencer?

Influencer Marketing er en marketingdisciplin, hvor man via indflydelsesrige personer på de sociale medier kan få kommunikeret sit produkt eller budskab ud. Nøglen ved Influencer Marketing kontra betalt annoncering eller outdoor marketing er den tillid, som influenceren har til deres følgerbase på sociale medier.

 

Influencers fungerer som personlige talerør, der med deres mange følgere på fx Instagram kan skabe stor værdi for virksomheder, som ønsker at promovere og skabe opmærksomhed omkring et specifikt produkt, en oplevelse, en kampagne eller deres brand generelt. Der findes flere grene af Influencer Marketing og influencerne opdeles i branchen også i kategorier som fx: Celebrities, Makro-influencere, Micro-influencere og Nano-influencere.

 

Influencer Marketing i Danmark:

Influencer Marketing i Danmark er kommet for at blive, men ligemeget om du sidder og manuelt finder influencers selv, bruger et influencer bureau, influencer agency eller en Influencer Marketing Platform, så er matchet mellem din virksomhed og influenceren det helt centrale. I dette blogindlæg vil vi kigge nærmere på et par spændende danske influencers. Listen opdateres løbende i takt med udviklingen på de sociale medier og de enkelte influencers kanaler.

 

Hos Dreaminfluencers har vi et kartotek på +4.000 håndplukkede danske influencers indenfor forskellige nicher som: madlavning, bæredygtighed, mode, skønhed, familieliv, interiør/bolig, Fitness, Sport, livsstil mm. 

 

Liste over danske influencers:

Vi har håndplukket 10 influencers her, som vi synes gør det godt, og som arbejder i forskellige nicher. Her kommer vores liste:

 

@helenaeiken

Niche: Madlavning, bæredygtighed, sund livsstil

 

@emilieloevendorf

Niche: Sport, yoga, sundhed, velvære

 

@mintfuljourney

Niche: Rejser, kultur, livsstil

 

@josephinelydolph

Niche: Fitness, sport, livsstil

 

@madschristianlyhne

Niche: Musik, dans, streetwear

 

@annamoestrup

Niche: Mode, skønhed, livsstil

 

@plantedygtigt

Niche: Bæredygtighed, madlavning, sundhed

 

@det_bare_mad

Niche: Madlavning, madlavning, madlavning (intet andet)

 

@annawissum

Niche: Mode, skønhed, livsstil

 

@maria_wanglund

Niche: Bæredygtighed, familieliv, interiør

 

Hos Dreaminfluencers har vi fokus på at arbejde sammen med micro-influencers. Helt konkret samarbejder vi med profiler med imellem 1.000-50.000 følgere. Det mener vi giver det bedste mix af størrelser, samtidig med at profilerne primært ikke lever af at være Influencer, men at de arbejder som det på hobby niveau. Bliv klogere på Dreaminfluencers her.

 

Liste af influencers til din virksomhed:

Vil du have håndplukket 5 influencers til din virksomhed? Om du bruger et bureau, gør det selv eller en platform, så er influencer matchet det vigtigste. Vi tilbyder at scoute 5 influencers fra vores database til dig. Med udgangspunkt i et 15 minutter kald hvor vi hører lidt om din virksomhed, målgrupper, krav mm. Book et 15 minutters møde HER: