Menu

Om DreamInfluencers
Mikro-Influencer Marketing platform

Historien bag DreamInfluencers

DreamInfluencers blev etableret tilbage i november 2017, hvorefter software-platformen blev offentliggjort i juni 2018. Fra start, har vi haft et mål om at skabe den mest effektive teknologi på markedet inden for influencer marketing. Målet for platformen var defineret klart og tydeligt fra start: På den tid du selv kan nå at kontakte nogle influencers, har vi allerede kontaktet over 3.500 influencers for dig. Ydermere ville vi væk fra den traditionelle betalingsmetode, med at skulle betale “pr. influencer”, “pr. post” eller “pr. 1000 følgere”. Vi satte derfor nogle skarpe og retfærdige priser, som alle typer virksomheder kan være med på. Siden da er vi kommet i mål med (måske) den fedeste platform, hvor vores kunder kan opnå et stort og kvalitetsbevidst reach igennem vores influencers. Det er vi ret stolte af!

Teamet bag DreamInfluencers

oscar

Oscar Bjørn-Rosager

Partner
mikkel

Mikkel Malesa

Stifter, Adm. Direktør
casper

Casper Hillstrøm

Partner

Derfor vælger virksomheder at arbejde med Dreaminfluencers

1

Udelukkende Mikro-Influencers

2

Hurtig og nem teknologi

3

Kun håndplukkede Influencers tilknyttet



4

Priser alle kan være med på

5

Voksende netværk af Influencers

6

Influencer Marketing eksperter

Med et team som vores er du altid i gode hænder

Vi har lyttet til alle vores kunders/influencers respons, indvendinger og forslag til, hvordan vi har kunne gøre vores platform til den bedste på markedet. Det har gjort at vi nu står med et produkt, som er 100 gange bedre end det vi stod med fra start.


Vi vil derfor gengælde jeres hjælp, og derfor har vi altid 100 % gratis support alle dage fra 09-17. Vi er altid nemme at få fat på pr. mail og pr. tlf, og du kan hurtigt kontakte os lige her.