Menu

Influencer Marketing
Online mund til mund markedsføring

Opret konto

DreamInfluencers er en platform, der gør det nemt for alle slags virksomheder at arbejde med Influencer Marketing.

Vi ved at den sværeste udfordring med Influencer Marketing er, at finde de rigtige Influencers. Derfor er hele vores platform blevet udviklet med henblik på at virksomheder nemmest og hurtigst muligt, skal kunne finde de bedste Influencer matches og vigtigst af alt: etablere længerevarende samarbejder sammen med disse.


Hvordan fungerer det som virksomhed?

Med vores platform kan du have din første Influencer kampagne igang på kort tid!

1

Opret en kampagne med hvad din virksomhed tilbyder og forventer

2

Influencers kan herefter tilmelde sig, så du ved, at de vil arbejde med dig.3

Du vælger og inviterer de Influencers du ønsker, at arbejde med.

4

De accepterer din invitation og efter skydes samarbejdet igang!

Ofte stillede spørgsmål

  • Kan jeg etablere længerevarende samarbejder med Influencers?

    Ja. Vi har udviklet en funktion som hedder “Opret et Dream-team” - Dit Dream-team er alle de Influencers som du har godkendt fra dine kampagner. I stedet for at de skal gå tabt, så vil du med dit Dream-team altid have adgang til dem med et simpelt overblik over deres profiler, data og værktøjer til at administrere alle dine Influencers.

  • Hvad er forskellen på Mikro-influencers og Influencers?

    En Mikro-influencer har en mindre følgerskare. Vi arbejder med mikro-influencers som har mellem 1.000-50.000 følgere. Disse har oftest en højere engagement rate end Influencers der har 50.000+ følgere. Mikro-influencers er oftest også mere lokale, hvorimod Influencers oftest er mere nationale profiler.

  • Hvilke kanaler arbejder vores Influencers på?

    Vores Influencers arbejder blandt andet på Instagram, Youtube, personlige blogs og facebook-sider. Dog har vi et stort fokus på Instagram, da vi oplever de bedste resultater med dette medie, samtidig med at det er 91,9 % af Influencers yndlings kanal.

Skal din virksomhed have sit eget Influencer team?

Håndpluk selv dine egne Influencers (Instagrammere, youtubere, bloggere), som du mener er det bedste match for din virksomhed. Etabler længerevarende samarbejder og skab struktur over din Influencer Marketing med vores teknologi.

Opret konto